Thursday, February 24, 2011

SMUANYA KERANA VB..

apekah??
ok cume krane VB aku blik k2 tgh ari ni.. almklumla VB aku da xpired mennnnn. ahem2. yg mnariknye, mse blik td, dpt nek blik 1bas dgn aiman comel!!!! uha10. aku da jd mcm scret admire yg sgt merbahaya a. xbole nmpak aiman, nnt msti snyum sorg2 mcm kasut tapak da ttanggal. heeeeeeeeeee. tp xpe a... bkan aiman tau pun kn. kn4. heheeeeee. bkan ape... die mmg comel a. sape stuju, dtg blik aku skrg!! haha. bg kwn2 yg xknai aiman comel tu... emmmm... xdpt nak tlg a... aku xnak a rompak gmbar die kat fb n buat dim foto.show(pngaruh VB beb) kat sni kn. ngehe2. ok3. skrg ni aku kne grak smula ke kmpus smula. rse mcm nak burn klas ukur pun hade jgak. nguha3. aina mmg sgt2 jhat dan krap mmpunyai minda melencong. hehe. tp xbole3. sperti yg korg mklum, ukur tu 4crdt a kwn... mti aku klau TBM tnye psai aku. da a aku duk dpan mcm aku ni pminat bg sume lect. ibaratkn mcm aku nak g mnx sain kat artis, jd kne duk kat dpan kn. emm. then klau mke aku ni tbe2 xd kat dlm klas TBM tu nnt, da tntu2 beliau prasan.huhu.(prasan, bajet mcm TBM knai sgt mke aku, hahah) wohow ckup. aku kne out. 
p/s: VB aku da bole bkak blik. weeeeeeeeeeeee.
[d][o][n][e].

Friday, February 18, 2011

SESUNGGUHNYA KETAHUILAH..

aku xske org kcau idup aku..
wpun ko xbce bnde ni, n ko xkn tau ape yg aku rse..
ah xksah le thambi..
ko xd hak nak tntukn kputusn aku.
hak ko cme utk bsuara n bkan bg arahn ape yg ptut aku buat.
pnah aku kcau idup ko? huh.
aku xksah pun a klau ko pgkah aku ke, nak kondem aku dpan2 org ke. then? ad aku ksah.
aku x bdendam a klau ko kutuk aku dpan2 aku, or ko nak kutuk aku kat org len.
aku xpnah ksah tu sume mannnn.
aku cuma sgt2 xske ble org kcau idup aku. huh.
msalahnye ko bkan sape2 pun dlm idup aku.
deyyyyy... ko sape dlm idup aku???
aku yg bkan sape2 ni... aku sdar..
aku xd a baik mne..
xd a cun pun..
aku tau aku bkan sorg prmpuan yg lmah lmbut.
muntah dulu a nak jd mcm tu.
tp ko xpnah ad hak utk kcau idup aku oke.
aku mnx maaf sgt2...
sbb ko mmg sgt2 mnyakitkn ati aku sbgai sorg kwn..
n satu ja weyyyyy, aku xtau knape aku mnyamph kat ko.
ske sgt cri gado dgn aku.
pape pun, lantak pi la kn..
asalkn aku bhagia.. n xkcau kbhagiaan ko..
n ko tau x???
aku tpkse thn sabar ble ko kcau kbhagiaan aku deyyyyy!!!!!

Thursday, February 17, 2011

PCAYE DAN TIDAK?

ok sdar x skrg pkul brape aina?? woh tidak.... 1lbih a kwn. aku satel ajr acap n azim prgramming td. pehtu dpt a view gmbr2 yg acap da ftoshop... srius smart weyhhh. emm aku xsgka acap sbnarnye len sgt2 drpd pmerhatian aku slame ni.. emm mcm.. aku rse ape yg die lalui stiap ari mmbntuk prsonaliti die.. acap ni mse skola nsem kuttt.. sbb kmas. emm ble msuk sni? hah amik kaww. serabut. aku yg tgk pun skit otak. yamma2. hak7. tu a tredmark mreka. plik den. n lg lg, daus plak.. yg mklum n xmklum, encik daus kte ni kn koQ die iqra'.. tp aku bkan nak cite pasai tuu. daus pun mcm btukar a sem ni. rmbut da x messy. sbliknya, aiman ayoub yg sem lpas mnyemat nyemat tu, messy mcm hape ja sem ni oh. huhu jhatnye aku kutuk worg dlm ni. andainye ko bce la aiman.. huhu mti aku. ok strusnya, encik ardi kte pun da smakin pulih dri kjahilannye.. tahniah a aku ucapkn kat korg wpun korg xbce post aku ni, huhuhuu. ok ad lg. encik anas yg da lme x cntact aku, dgn tbe tbenye cntact aku, mcm aku ni kol die stiap ari.. pergh plik nak mammmmmmm yow. aha biaq pi la kat dia kn... haaaa mcm tu.. pehtu aku pun xtau da nak cite hape.. just xsgka attitude sbnar am**... nama drahsiakn okie kwn2. bsok klas pkul8 ye aina. emm encik kamal effendi da nak btolak kn.. n naziha, aku ykin ko adalh salh sorg yg wish gud luck kat fb die kn. cisss. hahak. ko mndahului aku ah. ala pape pun.. thniah... wpun die xknal ko, tp ko dpt jgak bkomunikasi dgn die. aku ni xlayak ja rse.. [d][o][n][e].

Friday, February 11, 2011

SGT SIBUK..

brlumut da blog aku ni ha.. lme kut x update,huh. mlas+sbuk.. wpun fon aku xd a bbunyi 24 hours yg mmrlukn prhatian rapi, tp aku ttap sbuk.. xtau hape ntah yg aku sbukkn. lgpun blog aku xfemes mne pun.. trafik pun ape la sgt.. hmmh. aku rse social ntwork mmbosankn. (jgn pgkah aku ok) wooowhh, pape pun, ini ruang utk aku la yow.

Friday, February 4, 2011

APE YG MENARIK?


ari ni berakhir suda training camp aku.. n camp ni mghasilkn produk yg sgt bgus ye.. krana wajah aina btukar dlm skelip mata.. paaaaape pun, redha... aku yg nak kn. yg mnariknya? rsult aku utk ergometer test tlah mncapai bwh 10minit utk 2K... yeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAA. that is 9.58 minutes.. wpun skit lg nak g ke 10minit, aku bsyukur sgt2... skurg kurgnye ad improvement than before.. ceyh. cik aina mcm lbih mmentingkn bidang rowingnya brbanding bidang geomatik yg diceburi. aina mnx ampun TBM. bonda tersayang, niena mnx maaf sbb tlalu sbuk dgn training, xcntact bonda slalu.. rndu bonda juga..

Wednesday, February 2, 2011

DA MSUK BLAN2..

bismillahirrahmanirrahim..
baik plak la aku ari ni kn.. ehem.
ok ari ni da msuk blan2.. duk bsyukur smalm training dlm ujan..
mnjadi tamparan hebat ble tbe2 ari ni pnas trik dan sdikit ujan ptg td..
ngatkn training camp sem ni xd a jd sgt2 glap mcm sem lpas..
tp kulit da mmulakn proses transform pd wktu pg n ptg td.. smalm2 ujan, jd xd proses pmbakarn tu tjd kn..
tp teruja ble tgk plangi mse grimis td.. klau aku ad DSLR, amik gmbr mse training td, pergh smart nak mammmm bhay. tp tu a, klau ad DSLR pun, aku xkn bwk g traing akn. hak6. ehem. ad nye pun tidak. brangan minah jenin.
papelaaaaaaaaaah. tp srius cntik. huhu. terpana seketika, khilaf mngucap lafaz syukur kpd DIA. aina mmg bkan sorg hamba yg baik.. traing sem ni lbih happening sbb rmai crew bru2.. freshie.. tp mcm biase, rmai bdak skud.. emm pape pun, kmi yg kL ni dpt bgaul dgn baik.. okie2 ja.. klau snior rowing aku pggil kakak2, then freshie aku pkai aku ko ja, kjam x?? hoh. padehei dorg da tntu2 older la kn sbb dorg in dgree case..
klau bab cri calon dlm kalangan bdak rowing?? ainnaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAA!!! ko da kate xnak fkir psai tuh kn?????!!! cis, cis, dan ciiisssss mannnnn. ok so far, traing ok, cme aku xtau knape, aku cpat pancit plak td. kurg bsemangat ble bot x balance mmandangkn yg 1bot dgn aku sume freshie.. n mental down.. wpun not so down a. aku ttap row, cme ilang concentrate, papehal ptut kne concentrate.. aina mmg ske buat hal.. k.lijah yg jd coxwain pun da mnerima tkann kann, kiri, dpan, blakng... smpai mcm2 bhasa dituturkn utk mngajar kmi ni.. indon, sabah, filip, sume kluar.. emm aku perlukn tdo sbb bsok kne grak lg.. ssungguhnya aku adalh hmba yg khilaf.. [d][o][n][e].