Thursday, March 24, 2011

UTM??

assalamualaikum...
bsok aku ad tes programming n kuiz fzik.. pehtu??? ko mngadap lptop lg aina?? oh mannnn.... woh. sdang sbuk2 mmbising mnelaah td, tbe2 tkrluar 1 idea jahat bsama dayah si roomet. huhu. bole x klau xnak stdy?? tp xnak duk utm... bole x klau nak dpt 4rata?? tp xnak stdy.... bole x klau nak mnang race rowing?? tp xnak tarik ergometer 30 mnit bsok... azab kottttt... hape yg ko mrepek ni aina????!!!!! man! hoh. ble satel survey camp, dtgla test n kuiz brtimpa-timpa mcm ni. mmg ssuatu yg di'idam'kn oleh smua lapisan warga stdent IPT la kn... emm tp yg bgusnye? aku pnye tes lbih skit dri org len bsok. ehem almaklumla... plajr bdedikasi kn. pg ad kuiz fzik, mgkin ptg bsok dlaksanakn test programming, blik dri kmpus tu, anda WAJIB ye aina utk mlaksanakn tugas trik ergometer 30 min... perghhhh. mmg srius!! gile die!!! ni a akibat aku pnteng training smalam. huh. emm mlm tu plak mnjalnkn tugas stdy bsama a***(nama sbenar dirahsiakn) huhu. hey2 elek aina. ni bru skit a. this is just the beginning of your life!!(cliche dri TBM). aina mnx maaf TBM sbb mncetak rompak ayt ni... ngeeeee. come on aina go, go! go!
[d][o][n][e].


Wednesday, March 16, 2011

KENAPE SMUANYA JD MCM NI..

bala apekah... my ALLAH.. aku xkuat mghadapi sume tu lg...knape aku.. kuatknlah aku... aina mmg sorg yg khilaf..smoga hijab hikmah utk sume ni terungkai scepat mgkin.. aku xkuat utk sume ni.. knape mse2 kritikal mcm ni.. ingatknlah aku.. sahabat.. smoga kau mnjadi sahabat...[d][o][n][e].


SATU PERJALANAN..

assalamualaikum..
bkan perjalann jauh.. cume dri k2 ke UM ja.. 1jam pjalann dri k2 ditemani cik wati m.nasa'i.. psoalannye, utk ape?? emmmm. jmpe cik naziha ok... nak amik handsock ja sbnarnye. tbe2 wati tnye, 'xnak ajak nziha kluar ke?'. huhu. aku pun fkir.. ngat ko xnak folow le naziha oi, mmandangkn ko bru blik klas. tbe2.... 'JOMLA'. uishhhhh. teruja den sketika. hak10. time ksih nziha... lme da xjmpe ko. rndu kot. haha. ok2 cite aiman comel plak. 'a nuclear power point in fukumi, japan exploded at 4.30 a.m,14.03.2011. if it rains tomorrow or later, dont go outside. if u are outside, be sure that u have rain protectors. its acid rain. dont let it touch u. u may burn ur skin, lose ur hair or have cancer. please pass, stay safe and remind everyone u know.' ni aiman send kat aku tau..... weeeeeha. (da aina, jgn nak feeling lbey2 a). srius aiman tu comel.... knape korg mnafikn. hu. emm tringat kat ssorg ble g UM.. nak g jln2 dgn mushid lg bole x. haha. mngamuk le bni ko nnt mushid.. mti aku. ptame kali dpt duk atas mto LC selame 3jam.. smpai mnyak mto ko abis.. maafknla kekhilafan sahabat ko ni eh mushid.. sume yg jd bpnca dri aku... hoh. yg sudah tu sudah. da kwin ok. emm ko ja la yg berbaik hati bwk aku g jln2.. klau x, xdek nya la aku tau skit2 tmpat2 kL ni.time ksih...

 AKU TSANGKUT DALAM LIF
ok yg ni kes len. thniah ye kpd aina.. klewatn sdikit mngakibatkn klewatn  slame 1jam n mndapt pngalaman tdo dlm lif.huuuuuu. ble technician tu bkak pntu lif utk aku. waaaaaahhh. lihatlah dunia. aku da kluar. haha.
aku tggu kmunculn technician pnyelamat aku tu. lmbat plak die mncul. aku plak nak kjar statistik. elok2 aku nak bla, die kluar.. 'time ksih....'. en. tech: sory eh... 'ha xpe2..'

*catat rekod meyh: marathon bsama wati dri LRT wgsa mju ke k2.. stngah jam ja ok. xd a jauh mne pun LRT tu sbnarnye. huuhu.
[d][o][n][e].


 

Friday, March 11, 2011

TIADA MADAH UTK DILAFAZ..

assalamualaikum..
nak tau x knape aku tkut bola? sbb mak aku rsau mse kaki aku tseliuh mse men futsal kat skola... aku xnak a pape jd kat aku n nnt mak aku rsau.. mmandangkn rowing tu klihatannye x mrisaukn mak aku, jd aku bole join..
nak tau x knape aku xske men futsal kat UTM? (klau korg xnak tau pun, aku bgtau jgak) sbb rmai sgt kaum adam kat court futsal.. dan kbnyakan kaum adam trsebut mmpunyai pakej wajah mnawan mmandangkn mreka mrangkap plajar UTMIC,KL... sprti yg anda mklum (mahupun x mklum), plajr2 UTM mmg rmai yg mmpunyai pakej wajah mnawan.. dan krana itulah aku prlu mghindarkn dri dan mnenggelamkn dri aku.. tp bkan tenggelam dlm air mse rowing ok. jaga mata. jaga hati. im married. bfday ainul bjaln lncar wpun tdapat plbagai komplikasi smasa planning.. thniah kpd anda yea ainul krana mnjdi bdak bsuk utk bbrapa ktika d car park blokA, k2 ni.. hepy belated bfday utk anda..
[d][o][n][e].

Tuesday, March 1, 2011

SERUAN KALKULUS..

assalamualaikum...
pg2 ni story kalkulus. stdy smpai pkul 1lbih td, pehtu bru naik blik.. aku tgk aziq da mcm laki ilang bni, duk meronta-ronta nak naik blik. uha10. almaklumla fon da mnjeritkn khadiran msj btubi tubi.. haha. aku pun lpaskn la... bkan ape, bes kuttt stdy dgn aiman comel. heheeeeeee. laki ni cpat tgkap n cpat jalan bab2 stdy ni. xya ckp byk2 pun, tbe2 dorg da dpt buat da. aku jgak duk terkial kial. huhu. part yg besnye, dpt mkn kek secret fri bebb.. korg hade dpt?? haha xd kn. ngeh3. alhamdulillah... dpt a merase skit.. brebut nak mkn dgn aiman. kuang asam die tu. die mkn byk, ciss. emm... ssungguhnya aku bsyukur sgt2 dgn brita yg aku trima mse tgh stdy td.. harap2 aku dpt kkuatan utk truskn usaha mncapai matlamat aku kat sni.. matlamat utama n matlamat sampingan.. aku sgt2 mmrlukn kkuatan..
[d][o][n][e].