Tuesday, May 31, 2011

KENANGAN KEM SUKMA FASA AKHIR.

assalamualaikum..
ni gambar gambar yang dapat kami snap
sepanjang kem sukma.
banyak event tapi tak kan nak snap setiap mase kan.
bile pulak nak training.
ngeh.

[perjalanan pulang ke KL]
aku dan kak mun.

ihsan bas KKKL.
menanti kehadiran trak yang tak kunjung tiba.
lepak luu... isap okok luuu.



 [majlis penyampaian amanat Pengarah Majlis Sukan Negeri Johor]
snap sebelum majlis berlangsung.

baju merah tu coach bina badan yang sasa.

inilah dia rowers SUKMA Johor.
tapi ade kayakers semak semak kat situ.

coach kayak yang comel.

represent... rowers... SUKMA JOHOR!!

bersama sasa sasa sekalian.

here we go silambam! eyyhhhhhhh.....

kabaddi kabadduuu...

ni atlet bina badan kategori wanita.
muscle tak build lagi.


[selepas training]


tengok harimau mengaumm.

aku yang snap,
jadi aku tak de dalam gambar ni.
sedey.
siryes gym KTF bes gile nak mammm.

 [training]
breathing. breathing.

perlu ke warming up pandang cam??
motifff??

[nak gerak JB]
lokasi: LRT
baru nak gerak ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)
 credit kepada cik Munirah Abdullah.
*beliau berpesan untuk credit kepada beliau
kerana gambar di snap ihsan cam beliau
dan
di edit sepenuhnya oleh beliau.
time kasih kak mun...(^_^)
sekian.

KEM SUKMA FASA AKHIR.

assalamualaikum..
well sekali lagi mengumumkan ketibaan aku lah kan
di kolej yang-tak-perlu-disebutkan-namanya.
penat gile gile.
tapi belum reti nak tido sampai la ni.
orang sebelah da tido seawal 9pm tadi.
kem sukma kali ni banyak majlis formal ja.
event asasnye adalah training ikut team masing masing.
endurance.
pergh menanges. 
tapi aku sorang ja la.
orang lain takde nanges pun.
aku ja lebih lebih.
demmmm.
tak dapat kawal mental.
ari seterusnya, aku tak nak la nanges lagi.
bertahan dan bertahan
sampai ari keempat,
dapatlah segala kurniaan dan bekalan untuk sukma.
alhamdulillah..

mood untuk edit edit blog datang tibe tibe
sebagaimana halilintar menyambar bumi
bagai helang menyambar mangsanya
umpama pinggan jatuh ke lantai
bagaikan jamban tandas bile di flush.
sekian.
*seribu kemaafan dipinta
tak dapat nak upload gambar satu team.
almaklumla gambar fon tak se-clear pinggan yang dicuci pakai ajaxx fabulosso.
sila fokus kepada perubahan warna kulit.

bulat(UTM) dan amad(UTHM).
kami pasukan rowing/mendayung.

atlet bina badan.

atlet basikal ni rapat la jugak dengan kami, team rowing.
laki baju merah tu coach kayak. saje market.
bendera kontingen SUKMA JOHOR.

ok yang ni... aku tak tau single or available. jangan mintak num die kat aku.

Thursday, May 26, 2011

TRAVEL.

assalamualaikum...
sekarang ni aku on9 kat TBS.
sekali lagi travel ke johor.
hoh.
kat terminal bersepadu selatan.
sempatla hupdate 
sementara tunggu mase untuk berlepas.
yang lain aku cite kemudian ah. 
tu pun kepada yang berminat nak bace la. 
tak pakse pun.. wuwu.

Friday, May 20, 2011

SEBELUM DAN SELEPAS.

assalamualaikum...
ni bukan rumusan daripada training camp yang aku folow sekarang ni ok..
sebab ia belum berakhir.
hoh.

SEBELUM
...
..
.

SELEPAS
......
.....
....
...
..
.
sesungguhnya rase sangat mendung.

yang ni supplement rowing.



tapi jangan takut nak masuk rowing pulak ok.
bile da hebat nanti
takde nye dapat supplement macam aku tu.
aku ni pun beginner lagi.
sekian.

Thursday, May 19, 2011

TRAINING ROWING.

assalamualaikum..
hari keempat training..
tangan pulak da berlopak-lopak
macam lecah lepas hujan turun.
kuatkan hati
kuatkan semangat
aku yang nak sume ni...
dugaan...
demi SUKMA!!!
doakan aku dapat emas yea kawan-kawan.

kawan-kawan...
ramai yang tak tau sport aku, 
rowing tu macam mane..
rowing ni water sports..

QUADRUPELL SCULL

MEN EIGHT PLUS

SINGLE SCULL

MEN 4 MINUS

COXLESS PAIR
aku main women 4 minus dan women 4 plus.
bayangkanlah kan..
gambar laki dalam men 4 minus tu,
tukar dengan gambar aku kat seat num 2 dari belakang.
bayangkan boat tu sume perempuan.
ha macam tu lah lebih kurang visualisation die.

Sunday, May 15, 2011

KEWUJUDAN AKU.

assalamualaikum..
dengan bangganya mengumumkan!!
ketibaan noriko di KOLEJ KEDIAMAN SIWA JAYA
pada
15.05.2011.
demmmmm.
besok test 2K tanpe workout.
almaklumla bersenyum senyum di rumah.
kemanakah hala tuju training aku??
wooooolala.

KISAH DA BERZAMAN.

assalamualaikum..
cite ni da lame sebenonye..
usaha tangga kejayaan kawan2-kawan.
sejak berdekad dekad yang lalu.. 
suda suda..
sbenarnye ini cerita hari terakhir final exam.
paper statistik.. weng3.
maka bersuke suke lah kami selepas itu..
tak sempat nak hapdet memandangkan ketiadaan berukben10
dan
kemalasan melampau mase last day.



Thursday, May 5, 2011

KEJAYAAN TERULUNG.

crdt kepada mr google.
 assalamualaikum...
ini adalah entry birthday.
tahniah dan syabas diucapkan kepada:
warga A4-8
wati mohd nasa'i
atiq
kerana berjaya melengkapkan hari anda.
selamat hari tua,
dan selamat datang ke club:
'we are 19-teen bebb!'
hahah.
kami mintak ampun maap..
susa gile nak plan event kamu berdua.
bila katil da bersalut tepung, 
bila uban mula menyerlah pada rambut yang hitam pada asalnya,
bila muka yang sawo matang hitam manis menjadi raja kapoor,
bila bantal mula ditepuk tepuk pada meja study,
bila stokin tido perlu ditukar yang lain,
kami memohon ampun dan maap...
heeee.
selamat malam.

special agent involved:
mas
sara
shira
zue
dayah
aina
ainol

one for all.
all for one.