ALKISAH...

ok kjadian ni blaku kat cafe kediaman siswa jaya utm ye... mse aku bru blik dri kmpus td, g a bli mkann. wlaupun da mkn cendol kat kmpus, tp prut aku ni mmg xpnah sdar dri. hoho. reti nak kne isi ja. ok strusnya, da siap amik lauk sume, nak g byr, pehtu aku nak amik kicap, ad la plak tgn mamat dpan aku ni nak amik jgak... adoiyai xfhm aku. bkan ke die bole tuang kicap tu sewaktu die nak bayar sebelum aku byr tu.ei. pehtu aku da bek ati da suh die amik dlu, xnak, nak bg aku dlu. tp tgn die nak amik jgak. ei aku la.... emm las2nye, aku mlas nak berbudi berbahasa lg da. aku angkt ja kicap tu tuang kat dlm bkas aku. buat mke xbsalah... hehe. pehtu byr, jalannnnn....

Comments

wafatifi said…
bagus2...aku sokong...dia konon nak gentle men..
nova_leverage said…
wahahaa..ak kenal pewot ko tuwh cik purple.. :D