Thursday, December 23, 2010

K2 PNYE CITE...

aku da smpai kat k2 okie. dan alkisah... xbole msuk blik.. stelah berunding dgn en noh. aku dpt blik sewa kat tgkat 1. tp prsoalan skrg ni.......... brg2 aku nak g cmping kat dlm blik aku yg brada di tgkat 4 tuuuuuuuuuuuu haaaaaaaaaaaaaaaa. jd? jd? jd? jd? jd? jdnye...... pndai2 nak idup la kwn.... kn2. pn Z plak ttap dgn mke krasnye. elekla puan... org len pun byk a jgak kje. ehem. xd bz sgguh2 mcm puan pun.... garis kdutan d wajah puan pun da smkin trserlah duk krana slalu tension pd pmikiran saya.... 

post 22/12/10... reunion.
ni sptutnye post aku utk smalm ok. xdpt nak dlksanakn krana msalh jntung blubang yg dhadapi oleh lptop aku... ehem.
slesai suda mjlis reu yg aku duk fkir2 smpai xtdo mlm tu.. alhamdulillah sumenye bjln lncar.. jmpe la paan iaitu mmbr aku kje 99 dlu.. tp umr die 17, bwh aku ja.. bru lpas spm n skrg ni mnruskn pjuangan di kfc.. cwangan mne ntah. xtau den.
ini ja la batch aku yg dpt dtg.. len sume da mlarikn dri mreka ke poly, mtrik, asasi n etc. aku ngat nak label nme dlu. tp tbe2 aku dhinggapi pnyakit M.... jd xdpt den nak nolongnye yow. ala xya ckp byk, ape yg pstii... diza da tmbam, mcm xpcye sbb mse ktorg amik lsen sme2 ari tu xd tmbam mcm ni. hehe. harith plak da smkin cmel, mgkin byk kne rse mkann kot, almaklumla bakal chef kn. umi sbuk dgn anak2 bliau yg smakin btmbah dri shari ke ari yg len.. mu'allim tadika tuuuuu. n hasrat nye nak amik ank angkt plak lpas ni... sbbnye die nak ad anak, tp xnak ad suami.. bgus jgak. ad laki buat mnyamph ja kn. ehem. hamizah xdpt hadir bsama kmbarnye iaitu hakimah krana bliau tlah brangkt ke tmpat kjenye di s.alam... abu naim plak nak bla ke jpun 2taun lg. skrg ni msih dlm klas psediaan.. sadiq segaraga n azahari aku xtau ape cite sbb aku mlas nak tnye. mke dorg bsepah sgt, hu3. slalu jmpe kutttt klau blik r.p. n las but not least, aku mlas nak ulas psl sorg mnusia ni, ehem. mke yg agak2 mcm nak pyo, skit lg nak dkat mcm jun pyo. ha tu a die. sory a mushid eh. hak8. jgn mra aku, nnt jrawt ko naik blik smakin byk plak. keh3.

inilah aku pd 22/12... jgn byk komplen. aku tau kulit aku smakin glap.hu3.


yg ni mc ktorg.. jgn jles ok. kat dlm gmbr ni x trselah sgt kot khenseman bdak ni. tp klau tgk dpan2, pergh falling in love pnye a. tp xbole kcau tau. diza kate kuota die da ckup 4. aku nak intrframe pun kne bratur pnjang siap kne amik num gliran tau. klau nak try, pling btuah pun dpt jd sparepart ja. ha10.(memandai ja aku ni). ehem. aku dpt gmbr pun ckup a. huk3. ehem2, adiah kat tgn die tu bkan aku yg bg ok. kang ksian anep... aku xpnah bg adiah pun kpd bliau(bluerkh). uhahahahahahahaHAHAHAHA.


Wednesday, December 22, 2010

SEBELUM...

ok aku xcited nak g reunion bsok. n aku kne dftar dri kat kmpus ari sbtu. kat kmpus tau. bkan kat kolej. adoyai. pnin otak den.

Monday, December 20, 2010

TAK TIDO LG...

wuarrggghhhhh. aku xtdo lg dri smalm oh. ni bru nak grak tdo. nak tau ke ape aku buat smpai xtdo?
ahem. xya tau. mnyibuk ja. hahh. smalm aku blik gdangsa, smpai umah pun pkul 10 lbih.. ngatkn smpai umah nak trus tdo. tersekat niat aku dek krana otak bjln nak buat mnde len. he3. aiseyh, aku buat mnde xd faedah kuttt.huhu. aku kn mmg ske buang mse. he. kat kolej pun mcm tu, lgkn ni kat umah. emmm. terpause lg niat aku nak tdo. mak aku ajk g jln2. weeeeeeeee. n kpd naziha, mgkin kte cme dpt kluar bsama pd tahun bru nnt sbb aku akn g cmping kat pgkor lbih kurg sminggu start 24hb tu. peace kwn... dan ujan suda trun.. xdpt g jln, aku bole tdo.... [d][o][n][e]

Sunday, December 19, 2010

KELETIHAN..

assalamualaikum dan slm sjahtera aku ucpkn kpd sume yg mmbace. ehem (berucap mcm rmai sgt yg bce.) xksah le janggg. ala bkan pnat mne pun.. td aku g knduri umah sdara aku ja.. pehtu mkn.. xd buat ape.
mlas. emm aku kn mmg pmalas thp mandatori. xdpt nak buat ape la kwn. sbnarnye aku pnat sbb xd buat ape kat umah.. n kkcewaan yg smkin btmbah... ehem3. hape mnda lah. pape hal pun, aku bhagia n brtambh brat kuttt. uha5. kang training camp rowing, hah mampus aku klau bot tu tggelam sbb aku overload. hak7. leklok boat4 ok ja slame ni, aku pcah rekod. emm ok jgak kot kn, popular skit aku. emm2. yg lbih mggerunkn, nnt sume nurse kat klinik utm tu knai aku sbb mke ttap yg mngunjungi. ngehe4. almaklumla msalh obesiti. heeee. emm brangan lbih a aku ni. [d][o][n][e]

Saturday, December 11, 2010

THINK!!

apa yg korg fkirkn mse cti ni... msti byk kn. dgn resultnye.. jdoh.. skit ati.. gram.. bosn thp siput... brodben lemb nak mamm... tv xd cite bes.. nak g jln xbole.. nak g mne xtau.. ilang arh tjuan.. msalh ati n prasaan.. msalh jrawt mletup letup.. kuat mkn.. xbole nak fitness.. xdpt kluar dgn naziha.. xdpt cntact some1.. xdpt jmpe anep(bluerkh)... korg msti bhagia2 slalu tau. jgn jd mcm aku.. emm.

Tuesday, December 7, 2010

SGT BOSAN..

okeh. lptop kmbali kpd aku.. huhuhuuuuuuuuuuuUUUU. gmbira sgguh rasa hati. hahak. emm dlm bbrapa ari yg mmbosankn ni.. aku byk bmnje mnje dgn mak aku.. ngehehehe. jgn jles ah. emm mmbr aku yg nsem da msuk poly s.alam.. yg mmbhagiakn aku, die da bole msj aku sbb da bole tpup.. hoho. rse mcm sngaloh. la bkan ape.. sblum ni ktorg jrg gle2 cntct sbb die xdpt nak tpup.. huhu. ok2. byk lg bnde aku nak buat ble lptop da ad kat aku ni.

KEBOSANAN MENJELANG...

korg dpt bygkn x betape bosnnye aku... huwaaaaaaaa. bce novel, msj, mkn, tdo.... tu ja a. msj? nak msj sapeeeeee..... wuaaaaaa tlgla... lpaskn aku dri sume ni.. huhuhu. ble nak blik k2 ni... tau x knape aku xske duk bosn2 ni. nnt aku fkir n ngat blik mcm2 knangan... n aku rse sgt2 bnci. bkan bnci kat sape2.. cme aku xske sume tu msih ad dlm fkirn aku.. ble agknye aku akn bjaya lpekn sume tu.. sdangkn sblum ni aku mmrlukn mse slame 2taun.. 2taun beb! ptutnye aku bole bfoya foya tau. hah. ehem tp aku xd a kjam smpai nak bfoya foya.. emm. rmai lg insan2 yg lbih aku syg...

Wednesday, December 1, 2010

BILA KAT UMAH...

ok2 aku kat umah da skrg ni... hehe. ari isnin bru ni aku blik da. lpas paper, mlm tu aku trus blik... heeeeeee. ble kat umah, ape aku buat??? mkn, tdo, mkn, tdo, mkn, tdooooo.... ehem3. tu a aina.. ehei kre ok a tu drpd aku kluar bjaln xtntu psl tau, ha. hoho. ala elek ja.. asalkn aku bhagia n x ganggu kbhagiaan org len kn.. kn3... aku pnye lptop plak g anta srvis. pergh bapak bosn gle a.... adoi abg aku bsing da ni nak pkai notbuk die ni. huhu. chowww.