Sunday, December 19, 2010

KELETIHAN..

assalamualaikum dan slm sjahtera aku ucpkn kpd sume yg mmbace. ehem (berucap mcm rmai sgt yg bce.) xksah le janggg. ala bkan pnat mne pun.. td aku g knduri umah sdara aku ja.. pehtu mkn.. xd buat ape.
mlas. emm aku kn mmg pmalas thp mandatori. xdpt nak buat ape la kwn. sbnarnye aku pnat sbb xd buat ape kat umah.. n kkcewaan yg smkin btmbah... ehem3. hape mnda lah. pape hal pun, aku bhagia n brtambh brat kuttt. uha5. kang training camp rowing, hah mampus aku klau bot tu tggelam sbb aku overload. hak7. leklok boat4 ok ja slame ni, aku pcah rekod. emm ok jgak kot kn, popular skit aku. emm2. yg lbih mggerunkn, nnt sume nurse kat klinik utm tu knai aku sbb mke ttap yg mngunjungi. ngehe4. almaklumla msalh obesiti. heeee. emm brangan lbih a aku ni. [d][o][n][e]

0 LoVe LeTTeR: