Friday, June 29, 2012

REMINDER.

Hujan..
Kayuhan terbejat.
Fikiran melangkah diluar batasan alam nyata..
Pandangan fantasi mata..
Diluar kawasan liputan.
entah sejak bila..
minda menjadi separa sedar
dalaman ini tidak waras.
Tentu sekali tidak berlaku pada jasad yang lain.
Hanya yang ini.
Mungkin.
*senyum
--------------------------------------------
`maukah kalian mendengar tawaran kita?’
`apa tawaranmu, Sunan?’
`kembalilah kepada Allah.’
<><><> 
Mati itu pasti, hidup... insyaAllah.
 tapi kita harus berusaha hidup dalam keredhaan Allah agar kepulangan kita ke akhirat penuh dengan rahmat ILAHI..
sabar, redha.... dan ikhlas itu Islam....
<><><> 
Sunan Musafir by Ramlee Awang Murshid.
----------------------------------------------
Alhamdulillah.
Semoga dibawah lindunganMu Ya Khaliq.
dunia sebagai pinjaman.
senyumlah walau apa pun yang datang.
sama samalah mengingatkan
kala akhirat dilupakan.
dear my future husband,
saya nak jumpa awak di syurga nanti... 
*senyum.

 

Wednesday, June 20, 2012

MYKAD ADULT.

dont you ever think about looking my mykad DP.
haha.
dont say I cheated cheated you hokay.
crdt kepada cik QS.
*aku curik daripada blog kaww
ngeh ngeh ngeh.
COSMOworld Times Square.
MYkad Adult = RM$$$$$$$
nasib baik tak perlu bayar 
untuk masuk toilet 
untuk meluahkan isi perut.
bengkak member 
kalau kene bayar sengget nak masuk toilet~


Tuesday, June 5, 2012

G.A.P.

nyamuk tak tahu jalan.
sampai ke destinasi.
alhamdulillah...
almaklumlah sainbod bersepah sepah.
maaf...
menunggu,
lagi.
time kasih...
sangat sangat.
untuk semuanya...
tapi perut asyik masuk angin.
lalalala~

*cantik, senyum bile tengok. heeeeee.

Monday, June 4, 2012

ASIA CUP 2012.

aku mendarat dengan jayanya
di kediaman siswa jaya
pada 2:34a.m.
abeh game asia cup, Singapore.
Cik QS,
aku baru balik dari singapore
singapore
singapore
singapore tawww~
*saje nak bg ko jeles.
tapi berulang UTMskudai<--> SINGApore. 
heeeeeeeeeee.
 
ok yang ni name die PASSPORT.
 cop imigresen ja banyak. 
tak dapat sopin pun~
*takda kaitan.
pehtu setiap pagi
subuh subuh
buat runningman kat dalam imigresen tu
aku rase semua pegawai tu 
da kenal muke kitorang neh haa.
macam budak tak matang.
lari lari dalam tu.
padahal tak ramai orang pun.
saje lumba lari sape sampai dulu.

ni bekas makanan kat singapore.  *tak pakai polistrene pun~

yang ni makanan die lah kan. ni makan tengah hari. so bekas ja tulih nasik lemak. hehe.
 errrrr~
udang tu..
sedap gile gile.
 aku curik kat site makanan pengadil.
hahahahaha.
tapi sumpah nasik lemak die sedap nak mati.
makan nasik lemak pagi, 
tengah hari tu masih kenyang lagi.
makan tengah hari tu bole buat makan malam.
jimat.
haha.
padahal makan sponsor kannn~ 
lalalala~


yang ni bronze medalist. sape entah. aku pun tak kenal.




yang tu gambar mase tahun1. *demm innocent.
tahniah kepada semua UTMrower yang banyak menyumbang 
dalam misi mendapatkan pingat ni
untuk crew boat 4minus.
even just bronze
tapi rase macam nak nanges
bile abeh final race tu.
bagi crew boat 4minus,
tahniah kepada diri sendiri.
aku bangga dengan korang.
nyah num1,
nyah num2,
nyah num3,
time kasih korang..
aku rase itu bukan yang terbaik..
its just ok ok...
dan alhamdulillah..
itu rezeki kita...
doa-doa la pacer ni 
masih bersemangat untuk jadi pacer.
ho.