Thursday, December 23, 2010

K2 PNYE CITE...

aku da smpai kat k2 okie. dan alkisah... xbole msuk blik.. stelah berunding dgn en noh. aku dpt blik sewa kat tgkat 1. tp prsoalan skrg ni.......... brg2 aku nak g cmping kat dlm blik aku yg brada di tgkat 4 tuuuuuuuuuuuu haaaaaaaaaaaaaaaa. jd? jd? jd? jd? jd? jdnye...... pndai2 nak idup la kwn.... kn2. pn Z plak ttap dgn mke krasnye. elekla puan... org len pun byk a jgak kje. ehem. xd bz sgguh2 mcm puan pun.... garis kdutan d wajah puan pun da smkin trserlah duk krana slalu tension pd pmikiran saya.... 

post 22/12/10... reunion.
ni sptutnye post aku utk smalm ok. xdpt nak dlksanakn krana msalh jntung blubang yg dhadapi oleh lptop aku... ehem.
slesai suda mjlis reu yg aku duk fkir2 smpai xtdo mlm tu.. alhamdulillah sumenye bjln lncar.. jmpe la paan iaitu mmbr aku kje 99 dlu.. tp umr die 17, bwh aku ja.. bru lpas spm n skrg ni mnruskn pjuangan di kfc.. cwangan mne ntah. xtau den.
ini ja la batch aku yg dpt dtg.. len sume da mlarikn dri mreka ke poly, mtrik, asasi n etc. aku ngat nak label nme dlu. tp tbe2 aku dhinggapi pnyakit M.... jd xdpt den nak nolongnye yow. ala xya ckp byk, ape yg pstii... diza da tmbam, mcm xpcye sbb mse ktorg amik lsen sme2 ari tu xd tmbam mcm ni. hehe. harith plak da smkin cmel, mgkin byk kne rse mkann kot, almaklumla bakal chef kn. umi sbuk dgn anak2 bliau yg smakin btmbah dri shari ke ari yg len.. mu'allim tadika tuuuuu. n hasrat nye nak amik ank angkt plak lpas ni... sbbnye die nak ad anak, tp xnak ad suami.. bgus jgak. ad laki buat mnyamph ja kn. ehem. hamizah xdpt hadir bsama kmbarnye iaitu hakimah krana bliau tlah brangkt ke tmpat kjenye di s.alam... abu naim plak nak bla ke jpun 2taun lg. skrg ni msih dlm klas psediaan.. sadiq segaraga n azahari aku xtau ape cite sbb aku mlas nak tnye. mke dorg bsepah sgt, hu3. slalu jmpe kutttt klau blik r.p. n las but not least, aku mlas nak ulas psl sorg mnusia ni, ehem. mke yg agak2 mcm nak pyo, skit lg nak dkat mcm jun pyo. ha tu a die. sory a mushid eh. hak8. jgn mra aku, nnt jrawt ko naik blik smakin byk plak. keh3.

inilah aku pd 22/12... jgn byk komplen. aku tau kulit aku smakin glap.hu3.


yg ni mc ktorg.. jgn jles ok. kat dlm gmbr ni x trselah sgt kot khenseman bdak ni. tp klau tgk dpan2, pergh falling in love pnye a. tp xbole kcau tau. diza kate kuota die da ckup 4. aku nak intrframe pun kne bratur pnjang siap kne amik num gliran tau. klau nak try, pling btuah pun dpt jd sparepart ja. ha10.(memandai ja aku ni). ehem. aku dpt gmbr pun ckup a. huk3. ehem2, adiah kat tgn die tu bkan aku yg bg ok. kang ksian anep... aku xpnah bg adiah pun kpd bliau(bluerkh). uhahahahahahahaHAHAHAHA.


3 LoVe LeTTeR:

suaraHAKIKI said...

xdpt msuk blik??
ala tiannyer dyer..
ble ko g camp uh??

noriko said...

camp strt ari sbtu... ehem. ngatkn bole a msuk awl.. tbe2 xbole plak. huhuhu. jd trpksa a mnyewa kat k2 ni.. ngeh2.

wafatifi said...

ehem!igt jugak ko kat anep..rndu ke???ahahahahaha