BILA CINTA BERTASBIH...

ari ni titas satel... bru satel 2 paper tp kpale rase mcm nak kne antuk dnding ja. hahak. ad 5 paper lg wei. pergh. jmaat ni hub etnik tp mlm ni sume da mcm mrdeka lpas spm. haha. pehtu jmaat nnti tgk a, sume mke srius nak mamm.... hak6. aku nak stdy skit2 ja mlm ni, huhu. pngaruh rakan sbaye, wuaha4. cti rye aji aku mlas nak blik umah.... aku blik umah mmbr aku ja kot. pehtu mmbr2 aku sbuk duk kate aku nak blik umah anep. aku slaiding sume kang, ha. tau a korg. hehe. tp pape pun aku kne stdy smrt sbb ad topic yg aku x master, skip klas mse g rowing ari tu. ganbatte!! ok aku bru blajr pkataan bru, kidarilge norul,kidarinun got. mksudnya?? apahal aku nak bgtau korg plak. huh.

Comments

wafatifi said…
ooo...nak sliding ye..ingat nak rowing tadi...kahkahkah