AKU DI KAMPUS...

yuuuuuuu aina tlah berada di kmpus yow. ehem. bru lpas klas ni, tp td lect halimunan plak ntah ke mane... xtau.. haaaaaa. kn2... jd skrg ni aku nak g mkn mmandangkn mmbr len da g kmane ntah. aku duk sorg2 kat psz ni. rmai plak mnusia kat dlm ni ari ni. tpkse a aku update blog aku ni kat psz, fktor utamanya adalh; lptop aku tlah pun fly ke umah.. bagaimanakah? ehem. rakan sekapal aku iaitu naziha tlah pun mmbawa lptop aku berangkt ke umahnye dan dgn bsar hati buat delivery lptop ke umah aku.... huhuhu. mengapakah? krana naziha tlah khilangan fon beliau dan bmbang skiranya aku xdpt cntact die utk amik lptop kat UM... wuaaaaaa. aku tpkse btahan d sini tnpa lptop n fon nokia aku yg seangkatn dgn lptop trsebut... hu7. aina lapar~~ [d][o][n][e]

Comments

Anonymous said…
hahaha sorilah kawan...
x kmananya compac dan express music o tu..huhu

by,nazihah
noriko said…
hak5. aku xbole idup tnpe mreka tau.... huhuhuhuuuuuuuuuu.