Wednesday, January 12, 2011

WARKAH BUAT NAZIHA..

yuuuuuuu. aku mnx maaf sgt2.. huhu. xbrjaye a nak upload gmbr2 kte yg kat kLcc tu. mngapakah?? ehem. main reason ko tau kot.. mmandangkn wifi kolej aku lem mcm siput nak mammmm... jd aku sbgai plajar yg xd kuase tp tpkse byr yuran yg sgt mhai la kn, xdpt nak buat pape... mlainkn tanamkn ksabarn yg tggi.. almaklumla idup mnumpang ja di bumi utm ni... aku akn try upload gmbr2 tu a.s.a.p yea. [d][o][n][e].

1 LoVe LeTTeR:

Anonymous said...

huhu xmgapa sih...
aq malu kot muka aq yang xcomel tp dibuat-buat comel terpampang kat blog ko...hahah
tp kalu ko upload pn OK gak.
teringin nk tgok jerawat2 aq dlm gmbar..haha

aq jarang o9 kot skrang, dah nak mid term....peace=))))))))

by naziha