Wednesday, February 2, 2011

DA MSUK BLAN2..

bismillahirrahmanirrahim..
baik plak la aku ari ni kn.. ehem.
ok ari ni da msuk blan2.. duk bsyukur smalm training dlm ujan..
mnjadi tamparan hebat ble tbe2 ari ni pnas trik dan sdikit ujan ptg td..
ngatkn training camp sem ni xd a jd sgt2 glap mcm sem lpas..
tp kulit da mmulakn proses transform pd wktu pg n ptg td.. smalm2 ujan, jd xd proses pmbakarn tu tjd kn..
tp teruja ble tgk plangi mse grimis td.. klau aku ad DSLR, amik gmbr mse training td, pergh smart nak mammmm bhay. tp tu a, klau ad DSLR pun, aku xkn bwk g traing akn. hak6. ehem. ad nye pun tidak. brangan minah jenin.
papelaaaaaaaaaah. tp srius cntik. huhu. terpana seketika, khilaf mngucap lafaz syukur kpd DIA. aina mmg bkan sorg hamba yg baik.. traing sem ni lbih happening sbb rmai crew bru2.. freshie.. tp mcm biase, rmai bdak skud.. emm pape pun, kmi yg kL ni dpt bgaul dgn baik.. okie2 ja.. klau snior rowing aku pggil kakak2, then freshie aku pkai aku ko ja, kjam x?? hoh. padehei dorg da tntu2 older la kn sbb dorg in dgree case..
klau bab cri calon dlm kalangan bdak rowing?? ainnaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAA!!! ko da kate xnak fkir psai tuh kn?????!!! cis, cis, dan ciiisssss mannnnn. ok so far, traing ok, cme aku xtau knape, aku cpat pancit plak td. kurg bsemangat ble bot x balance mmandangkn yg 1bot dgn aku sume freshie.. n mental down.. wpun not so down a. aku ttap row, cme ilang concentrate, papehal ptut kne concentrate.. aina mmg ske buat hal.. k.lijah yg jd coxwain pun da mnerima tkann kann, kiri, dpan, blakng... smpai mcm2 bhasa dituturkn utk mngajar kmi ni.. indon, sabah, filip, sume kluar.. emm aku perlukn tdo sbb bsok kne grak lg.. ssungguhnya aku adalh hmba yg khilaf.. [d][o][n][e].

0 LoVe LeTTeR: