Thursday, February 17, 2011

PCAYE DAN TIDAK?

ok sdar x skrg pkul brape aina?? woh tidak.... 1lbih a kwn. aku satel ajr acap n azim prgramming td. pehtu dpt a view gmbr2 yg acap da ftoshop... srius smart weyhhh. emm aku xsgka acap sbnarnye len sgt2 drpd pmerhatian aku slame ni.. emm mcm.. aku rse ape yg die lalui stiap ari mmbntuk prsonaliti die.. acap ni mse skola nsem kuttt.. sbb kmas. emm ble msuk sni? hah amik kaww. serabut. aku yg tgk pun skit otak. yamma2. hak7. tu a tredmark mreka. plik den. n lg lg, daus plak.. yg mklum n xmklum, encik daus kte ni kn koQ die iqra'.. tp aku bkan nak cite pasai tuu. daus pun mcm btukar a sem ni. rmbut da x messy. sbliknya, aiman ayoub yg sem lpas mnyemat nyemat tu, messy mcm hape ja sem ni oh. huhu jhatnye aku kutuk worg dlm ni. andainye ko bce la aiman.. huhu mti aku. ok strusnya, encik ardi kte pun da smakin pulih dri kjahilannye.. tahniah a aku ucapkn kat korg wpun korg xbce post aku ni, huhuhuu. ok ad lg. encik anas yg da lme x cntact aku, dgn tbe tbenye cntact aku, mcm aku ni kol die stiap ari.. pergh plik nak mammmmmmm yow. aha biaq pi la kat dia kn... haaaa mcm tu.. pehtu aku pun xtau da nak cite hape.. just xsgka attitude sbnar am**... nama drahsiakn okie kwn2. bsok klas pkul8 ye aina. emm encik kamal effendi da nak btolak kn.. n naziha, aku ykin ko adalh salh sorg yg wish gud luck kat fb die kn. cisss. hahak. ko mndahului aku ah. ala pape pun.. thniah... wpun die xknal ko, tp ko dpt jgak bkomunikasi dgn die. aku ni xlayak ja rse.. [d][o][n][e].

0 LoVe LeTTeR: