Thursday, February 24, 2011

SMUANYA KERANA VB..

apekah??
ok cume krane VB aku blik k2 tgh ari ni.. almklumla VB aku da xpired mennnnn. ahem2. yg mnariknye, mse blik td, dpt nek blik 1bas dgn aiman comel!!!! uha10. aku da jd mcm scret admire yg sgt merbahaya a. xbole nmpak aiman, nnt msti snyum sorg2 mcm kasut tapak da ttanggal. heeeeeeeeeee. tp xpe a... bkan aiman tau pun kn. kn4. heheeeeee. bkan ape... die mmg comel a. sape stuju, dtg blik aku skrg!! haha. bg kwn2 yg xknai aiman comel tu... emmmm... xdpt nak tlg a... aku xnak a rompak gmbar die kat fb n buat dim foto.show(pngaruh VB beb) kat sni kn. ngehe2. ok3. skrg ni aku kne grak smula ke kmpus smula. rse mcm nak burn klas ukur pun hade jgak. nguha3. aina mmg sgt2 jhat dan krap mmpunyai minda melencong. hehe. tp xbole3. sperti yg korg mklum, ukur tu 4crdt a kwn... mti aku klau TBM tnye psai aku. da a aku duk dpan mcm aku ni pminat bg sume lect. ibaratkn mcm aku nak g mnx sain kat artis, jd kne duk kat dpan kn. emm. then klau mke aku ni tbe2 xd kat dlm klas TBM tu nnt, da tntu2 beliau prasan.huhu.(prasan, bajet mcm TBM knai sgt mke aku, hahah) wohow ckup. aku kne out. 
p/s: VB aku da bole bkak blik. weeeeeeeeeeeee.
[d][o][n][e].

0 LoVe LeTTeR: