Friday, March 11, 2011

TIADA MADAH UTK DILAFAZ..

assalamualaikum..
nak tau x knape aku tkut bola? sbb mak aku rsau mse kaki aku tseliuh mse men futsal kat skola... aku xnak a pape jd kat aku n nnt mak aku rsau.. mmandangkn rowing tu klihatannye x mrisaukn mak aku, jd aku bole join..
nak tau x knape aku xske men futsal kat UTM? (klau korg xnak tau pun, aku bgtau jgak) sbb rmai sgt kaum adam kat court futsal.. dan kbnyakan kaum adam trsebut mmpunyai pakej wajah mnawan mmandangkn mreka mrangkap plajar UTMIC,KL... sprti yg anda mklum (mahupun x mklum), plajr2 UTM mmg rmai yg mmpunyai pakej wajah mnawan.. dan krana itulah aku prlu mghindarkn dri dan mnenggelamkn dri aku.. tp bkan tenggelam dlm air mse rowing ok. jaga mata. jaga hati. im married. bfday ainul bjaln lncar wpun tdapat plbagai komplikasi smasa planning.. thniah kpd anda yea ainul krana mnjdi bdak bsuk utk bbrapa ktika d car park blokA, k2 ni.. hepy belated bfday utk anda..
[d][o][n][e].

0 LoVe LeTTeR: