KLCC? SOURCE CODE?

assalamualaikum...
ok yg kat ats tu gmbr air tjun kLcc(tetibe). ngeh3.
emm... smalm bsamaan ari rbu, aku rse xd smangat sgt2 nak g training mmandangkn ari slase prestasi training aku jtuh. crdt utk korg yea kwn2 1DDL sbb invite aku g jusco smalm.. huhu. mlm td aku da rse ok skit(smbil otak bjaln mrancang ssuatu). n rancangan tu mnjadi knyataan, heeee. mlm td jgak, blik dri jusco aku trus gugel tket wayang. weng3. hape lg kn. grak a kLcc pg td....
nak djadikn cite, smpai kLcc aku trus kjar kauntr tket wyg tu. tgk2... ape ni mey... pnat aku men lari2, kauntr tket tu cme hade 2org ja beratur. tu pun cpl. cis. klau tau a, aku g men teng2 dlu kat petrosains. uha10.
ehem, aku bli a tket source code... tersentap hati aku ble tgk casher kat kauntr tket tuh!(aina mle nak mggatal). tp aku sdar spe aku... xya la mmandang tlalu tggi mlangit aina....
ok3. mse nak blik plak, aku nek LRT kn. pergh lengang... klau x, hmmmh. harapan a nak dpt dduk. mse nek bas plak, xbole bla. aku rse naik kejang mlut driver bas tu nak trangkn kat custmer2 bas tu, bhawasanya bas die tu pkai TAC N GO SAHAJA(perlu ke caps lock? ceyh) aku dpt driver bas tu mse pegi n dpt die jgak mse blik. cis. bosan.

smentara tggu nak msuk box, aku lpak tmn kLcc tu. crdt kat bdak 2 org ni sbb curik phatian aku.
maafmaafmaaf sbb curik2 amik gmbr anda.



Comments

wawachan said…
ooo...pegi xajak...
dayah,ckp ko pegi kampus...hahahaha