Tuesday, April 26, 2011

MAIN-MAIN DGN SEEKERS.

assalamualaikum...
td, td, td... lpas abeh paper, aku nek bas... nak blik kolej. ttibe, tdgr la sdutan utk cite penunggu istana.. aku pun hape lg. balik bilik, trus gugel beb. korg hade? huh.(poyo aku ni). tgk2 ad box pkul2 ja yg pling awai kat wgsa walk tu... lpas silat solat, trus grak dgn cik zaty si partner rowing. bkejar nih g sne mcm ad balak laki 4 da future tggu kat sne. padehai, nak kjor tiket ja. hoh. ok bbalik kpd penunggu istana. utk 1jam ptame, aku n zaty bole a lyn tido msj, klau nak raoun2 1panggung tu ka, nak men kejor2 ka, men polis entry ka, pun bole jugak. siriyeslah. 1jam ptame sgtla mmrlukan ksabaran nak tggu die pnye entiti tu kluar.. korg pun tau kn, PI ni movie dokumentari mcm seekers tu. tp ble entiti tu da mnyerlahkn dri... pergh. agk a. aku plak yg cuak. tp lasnye mcm tgantung.. tu yg xpuas ati tu. tp nak buat mcm mne kn. bkan filem aku. sob~ cite tu ksah bnar kot. ntah la de... kpale aku mcm da xstabil a. kne mkn pil kuda sakit jiwa. 


0 LoVe LeTTeR: