Sunday, April 17, 2011

MLM ANUGERAH SUKAN n MR RIGHT??

assalamualaikum...
entry aku yg kdua utk 1 jam ni..
aku bru blik dri mjlis anugerah sukan kat Dewan Sri Iskandar, UTM Skudai, Johor... da puas tdo dlm bas td jd, blik k2 trus on9 nak hupdate..
itu aku.aku.aku.

nmpak aku x. ehem.

rowers being a supermodel~




aku n im kenya... xtau a im kenya smart sgt mse mjlis ni. hahah.
maafmaafmaaf im..


 crdt kpd k.mun sbb da edit gmbr2 ni n upload kat fb dgn pntasnye... heeeeeeeee.
tp yg prlu diberi phatian adalh im bkan mr right aku ok.. nak kne sepak. hahah. mr right aku? sumpah xnak bgtau korg(bajet rmai sgt bce blog aku). nyiyet3~... aku sdar aku ni spe.. aku cme dpt pndang die sipi2 n nasib2 ja klau die pndang aku.. maaf mr right.. saye stalk awk...xtau awk sdar ke x.. maafkn saye klau awk tau saye stalk awk.. awk da taun3 la, saye bru taun1.. awk da nak grad, saye bru nak start enjin kat UTM ni... arap2 saye dpt smpan knangan mlm anugerah ni dan lupekn awk kmudian ari.. tp bkan lpekn knangan mlm anugerah ni dgn awk..




5 LoVe LeTTeR:

wawachan said...

kenape mr.right kene dilupakan???huwaa~~~sian die...

NORIKO IS ME! said...

sbb die taun3 la wati... xkn la die nak pndang aku yg taun1 ni.. ntah sape2 la aku ni.. rmai lg yg cun mse event smalm tu..

atiqahrazali92az said...

eh aina yg kt sebelah izati 2 pkwe dye ek???

NORIKO IS ME! said...

bkanla tika.. pkwe die xdtg mse mjlis anugerah ni..

wawachan said...

ade aku kesah dia tahun 3 o tahun 10 sekalipon????ape ade pade rupe cute,lame2 kedut juge!