My Life’s Story Blog First Giveaway

assalamualaikum... ok yg ni kes plek. x pnah2 aku msuk contest ka hape jaddah merapu sblum ni. ni le pun yg 1st... almaklumla, noriko ni blogger pasif. emm mmpi kne kejor anjing mlm td(tetibe). bkanlah. aku bace blog aman td mmandangkn dashboard aku mmaparkn hapdate die. hehe. dlm hapdate die tu a kn ad header my life story blog... mcm yg ad kat entry aku ne ha. klau korg xnmpak, sah korg kne buat ujian air kencing mate lah. ble aku tgk header mcm mnarik tu tgerak a nak mninjau keadaan di alam blog tersbut kn. header die colourful n mnyerlah tau. malgnye aku failed la klau nak design header begitu. jelesnye~ ad awan2... weng~ klau xpuas tgk kat entry aku ni, g tgk sndri blog my ni ha. (mnx maafla byk2 pihak penganjur.. noriko xtau nme sbenar anda...) almaklumla xkn nak stalk anda plak kn. ngehe. maaf skali lg klau entry saye noriko ni pndek mcm tuan die. wuwuwu. ~rse mcm xd harapan nak mnang contest2 superb mcm ni~ sob3...(~.~)
xpelah puuuuunnnnn... ok aku nak tag ko! mia! n ko! aidy! ceyt. x psl2 ja name korg mentioned dlm entry aku. mnx ampun, mnx maap la ye kome..


Comments

mynameismy said…
Entry anda sedang diadili..0_o

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/masa-untuk-mengadili-entry-entry.html