Sunday, April 24, 2011

UTM CANCELKAN SUME PAPER SEM NI!

assalamualaikum..
korg.. td 1st paper utk final aku da dlaksanakn.. paper programming ok. coming up next?? FIZIK THE KILLER. korg paham x hape mksudnye? mksudnye... siape2 yg teruja! trperanjat beruk! terpana seabad! dgn title post aku ni mmg sah terserlah kebengapan kome. oha100. noriko mmg kejambaik. ehem2. mane la hade IPTA yg nak cncel paper final mennnnn... aku ckp ni sbb stdy week aku da burn ah. training n hape jaddah sume aku bntai. siap bole lauk megi lg sblum final beb. betape sengal hebatnye aku. (^0^). noriko mmg byk main sem ni.. sabo ja la.. ntah ble nak dpt ksedaran la aku ni.. skrg pun da kmbali malas utk training. bkan hape. aku ske dimotivasi utk training, bkan diberikan jdual utk training... demmm. again sabo ja la.. huhhh. tp aku bsyukur a jgak dpt crew boat mcm zaty.. yeehaaaa. sbb? pehal aku nak bgtau korg plak? hoh. skrg da pkul brape ni.. tgk la.. aku xtdo lg. blogwoking ah td!pergh. aku jmpe blog yg sengal nak mammm pun hade. ktawe guling2 mcm tenggiling wo skejap. tu ja a aku nak ckp. sekian.
*ade yg rase nak sepak aku ke? kah3. elek ja.



1 LoVe LeTTeR:

Yamazuki Harumi said...

fizik mmg menguji..