Tuesday, May 31, 2011

KENANGAN KEM SUKMA FASA AKHIR.

assalamualaikum..
ni gambar gambar yang dapat kami snap
sepanjang kem sukma.
banyak event tapi tak kan nak snap setiap mase kan.
bile pulak nak training.
ngeh.

[perjalanan pulang ke KL]
aku dan kak mun.

ihsan bas KKKL.
menanti kehadiran trak yang tak kunjung tiba.
lepak luu... isap okok luuu.



 [majlis penyampaian amanat Pengarah Majlis Sukan Negeri Johor]
snap sebelum majlis berlangsung.

baju merah tu coach bina badan yang sasa.

inilah dia rowers SUKMA Johor.
tapi ade kayakers semak semak kat situ.

coach kayak yang comel.

represent... rowers... SUKMA JOHOR!!

bersama sasa sasa sekalian.

here we go silambam! eyyhhhhhhh.....

kabaddi kabadduuu...

ni atlet bina badan kategori wanita.
muscle tak build lagi.


[selepas training]


tengok harimau mengaumm.

aku yang snap,
jadi aku tak de dalam gambar ni.
sedey.
siryes gym KTF bes gile nak mammm.

 [training]
breathing. breathing.

perlu ke warming up pandang cam??
motifff??

[nak gerak JB]
lokasi: LRT
baru nak gerak ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)
 credit kepada cik Munirah Abdullah.
*beliau berpesan untuk credit kepada beliau
kerana gambar di snap ihsan cam beliau
dan
di edit sepenuhnya oleh beliau.
time kasih kak mun...(^_^)
sekian.

2 LoVe LeTTeR:

shafizah said...

waaaaaa bes ny na!! kluar peluh. aq kat uma dok tcanggok je kumpul lelemak.

NoRiKoSteSrY said...

hak3. ko mmg tersangatlah pasif. degree nanti aktif keh. bagi ilang jewawat jewawat sume tu.