Tuesday, May 3, 2011

NURUL FATIN AMERA HAMDAN SHUKOR.

assalamualaikum..
entry paksarela sukarela ni ditujukan khas kepada anda yea
cik puan nurul fatin amera hamdan shukor.

from: norikostesry
subject: memohon seribu(tak bole lebih) kemaafan
due to: terlupe nak wish hari tua anda, terlupe nak belikan hadiah anda, terlupe nak belanja anda buku, etc..


di sini dengan bersuka suka hati nye.. 
aku mintak maap tau atin..
ko pun tak ingatkan aku untuk belanja ko buku.
memandangkan ko berjalan dengan munirah
dan aku jalan dengan budak comel.
memang tak hengat hape suda.
da tu mase lepak food court baru aku ingat.. 
(tapi takpelah, ko senyum ja. hehe.)
balik umah nanti aku pegi ziarah ko yea..

*memandangkan makanan kat food court the mall tu 'murah' gile gile.
aku dan budak comel pegi makan kat CR. alang da pegi tempat yang harge standard,
kami pun makan di tempat yang standard+berbaloi (ikut kesesuaian situasi)



2 LoVe LeTTeR:

shafizah said...

haha budak comel la sgt

RaziN ZaRif said...

Hak3x...
n0 hal la.. =p
r0ger2 nk dtg k!!!