NAQIU DAN NAJWA.

assalamualaikum..
opening, maafmaafmaaf kepada naqiu dan najwa.
entry ni untuk korang berdua. 
tadi mase aku nak date dengan budak comel,
terserempaklah dengan naqiu 
kat LRT wangsa maju.
demmmmm.
ko tak kenal aku naqiu??
tau la wajah aku ni da berubah warne.
sentap aku tau
ko tak kenal aku.
ngah3.
ko nak tau najwa,
naqiu kate die keluar sorang,
takde makwe kate beliau.
dan dan.....
sepak ko naqiu,
taula...
aku ingat nak ajak naqiu date dengan aku bile die kate keluar sorang,
ngahahahahaha
maafmaafmaaf najwa.
gurau ja ok.
lastly,
naqiu kate..
takde lah aku tunggu najwa
si gule gule hati....
dalam ati aku, wooooooo..
gile hebat korang...
semoga berkekalan ok..
jangan jahat jahat,
kenduri berkhatan kahwin nanti halo halo la eh.
teruja jumpe naqiu secara tibe tibe.
ingat nak tunggu ko wa...
tapi takut naqiu perasan aku nak date dengan die pulak.
ngahahahahahaha.
maafmaafmaaf naqiu.
sekian.


Comments

nova_leverage said…
walawehh . best ! tapi aku tacinx part yang kau nasihat ehem2 sikit tuh ! kuikuikui .
NoRiKoSteSrY said…
ehem2 ape... la bukan ape pun.. mengingatkan.. aku yakin dorg tak jahat jahat...