F.Y.I.

assalamualaikum..
laman sesawang yang bersawang.
harap maklum.
aku off sebab ade sebab sebab yang tak dapat dielakkan.
mintak maafla.
kuliah pun da start. 
aku pun da start pegi kuliah.
charger yang tertinggal di UKM pun da kembali semula.
profile picture muka buku pun da tukar banyak kali.
bosan pulak dengan gambar medal.
wajah yang gelap.
tak bole nak buat ape.
Sukan Malaysia(SUKMA) berakhir
Terengganu di tempat teratas.
pasukan Johor berada di tempat ke-3.
Majlis Sukan Universiti-universiti Malaysia(MASUM) juga berakhir
tak tau pulak UTM berada di tempat ke-berapa.
ape yang aku tahu
pasukan rowing UTM takmenang
sebab
pasukan rowing UTHM yang menang.
kami pasukan rowing UTM lebih hebatlah.
conquer silver tau. huh.
untuk diri aku:
alaaa korang tak payah bagitau,
aku tau la aku hebat.(+_+)
silver untuk sukma.
silver untuk masum.
gembira dalam kesedihan.
perjuangan tetap perlu diteruskan.
crdt kepada kak mun untuk 2 gambar di bawah.
encik silverstone sukma
encik silverstone masum

gambaq ni drpd xperia x10 mini den.
(nak bagitau da tukar fon ja sebenarnye)

Comments

This comment has been removed by the author.
charger dah balik ea??? bagos2...
NoRiKoSteSrY said…
hahah. kalau charger blum blik, xbole buat entry laa..
nifi2408 said…
xperia mini ? bagitau acha ! dia tengah gila phone tuh ! haha ! :DD
NoRiKoSteSrY said…
hak3. aku xnak la mnunjuk nunjuk kan...(tgn atas bahu, mate pandang ke atas)
nifi2408 said…
elehhh . menyampah . kau guna kat public pun dikira menunjuk hape . cehh .