Tuesday, September 11, 2012

DINNER GADIS SURVEYOR.

from budak ukur ------> gadis ukur

crdt to masmalyanah. hee~

ononono mmg tak bole berdepan dengan lensa camera. semua nak buat muka ayu.

kami bertujuh bersetuju menyatakan masmalyanah macam da nak kahwin. weee~

ira like an angel isn't?

wati yang comel. ngeee~

me. tak nak la hippo sangat tunjuk gambar ayu ja kan. memang kurang nak senonoh perangai. huhu

well this is us.
time kasih semua....
sudi sama sama menjayakan dinner kita.
time kasih sangat sangat...
*nages nages~
for the final sem.
*bajet final semester. 
*padahal hade L.I
do our best.
time kasih sangat sangat..
ada dengan aku waktu susah dan senang..
gelak ketawa bersama..
tp menangis aku sorang sorang lah. 
hehe malu~
pastikan ade lapan orang 
di 8 majlis perkahwinan nanti yeaaa.
sorry sorry sangat...
sentimental pulak mase bagi speech tu kannn~
huhu.
its the night i will never forget.


0 LoVe LeTTeR: