Saturday, August 31, 2013

MECHANICAL DRAUGHTWOMAN.

Alhamdulillah.
Kurang lebih
 dua bulan dah bergelar pelukis pelan mekanikal.
Tajuk entry bahasa inggeris
Tapi taip entry bahasa melayu.
Entah hapa hapa.
Mintak ampun mintak maap eden tak beghape gheti spekang.
Daripada bidang ukur tanah
Rezeki aku dapat kerja dalam bidang mekanikal.
Back to basic.
Tapi ade sesetengah benda dalam kerja aku ni memerlukan pengetahuan dalam bidang awam.
Bagi aku tak susah nak faham.
Just kena ada desire nak terima ilmu yang baru.
Then adapt dengan hati terbuka.
Try pupuk minat untuk faham kerja yang kita buat.
Alhamdulillah.
Walaupun takda rezeki nak further study kat utmskudai
Still teruskan perjuangan untuk melayakkan diri ke skudai.
Utm sanjungan bangsa lah katakan.
inshaAllah tahun depan akan berada di skudai.
Ataupun local university yang lain.



 mari teruskan perjuangan tanpa letih.

0 LoVe LeTTeR: